رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در نشستی با خبرنگاران درخصوص جنایات رژیم صهیونیستی گفت: افکار عمومی این جنایات را محکوم می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره  پنج‌شنبه 27 مهرماه در آیین اهدای جوایز برگزیدگان جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) در مشهد مقدس، دکتر امید علی مسعودی رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره و عضو هیأت داوران جشنواره گفت: جنایات رژیم صهیونیستی در حمله به غزه و کشتار مردم بی‌گناه باعث اعتراض‌های گسترده در سراسر جهان شده است و اکنون شاهد هستیم که افکار عمومی این جنایات را محکوم می‌کند.

دکتر مسعودی در این نشست خبری همچنین خبر داد که هفته آینده دو نشست علمی درباره رسانه‌ها، حقوق مردم غزه و جنگ در دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

رئیس انجمن سواد رسانه‌ای درباره افزایش کمّی و کیفی آثار سومین جشنواره یادآور شد امسال سطح کمّی و کیفی آثار بسیار بالاتر از انتظار داوران بود. وی افزود: برای گسترش و ارتقا فرهنگ رضوی باید به افزایش سواد رسانه‌ای پدیدآورندگان جوان، دانش آموزان و دانشجویان توجه بیشتری شود تا در جشنواره چهارم شاهد حضور بیشتر نسل جوان باشیم.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهرئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات: افکار عمومی در دنیا رژیم اشغالگر را محکوم می‌کند