دپارتمان تئاتر دانشکده هنر دانشگاه سوره  همراه با نمایش آثار نمایشی دانشجویان برگزار می‌کند.

روابط‌عمومی دانشگاه سوره- هفته تئاتر سوره به‌منظور تولید آثار نمایشی توسط دانشجویان و نیز مرور آثار مربوط به پایان‌نامه‌ها و اجراهای مربوط به پروژه‌های کلاسی، در دهه سوم آذرماه برگزار می‌شود. این رپرتوار در دو بخش اجرا (دانشجویان و استادان) و نمایشنامه‌نویسی برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند با در نظر گرفتن شرایط برای ثبت‌نام اقدام کنند. دانلود فرم ثبت‌نام هفته تئاتر سوره

شرایط و مقررات

•متقاضیان می‌بایست دانشجوی مشغول به تحصیل یا دانش‌آموختگان تیرماه ۱۴۰۱ و پس‌ازآن در دانشگاه سوره باشند.

•آثار متقاضی نباید به‌طور عمومی یا در جشنواره‌ای اجرا یا منتشرشده باشد.

۱-بخش نمایشنامه‌نویسی

علاقه‌مندان شرکت در این بخش می‌بایست نمایشنامه کامل خود را در قالب فایل word و pdf ارائه دهند.

کیفیات اجرایی و امکان‌های بالقوه تئاتریکال در کنار ارزش‌های دراماتیک مورد تأکید است.

۲-بخش اجرا

تمامی آثاری که ذیل اجراهای صحنه‌ای و غیر صحنه‌ای قرار دارند قابل‌ارائه به هفته تئاتر سوره هستند.

علاقه‌مندان شرکت در این بخش در مقام کارگردان یا سرپرست اجرا می‌بایست مشخصات اجرا ازجمله نمایشنامه ، طرح یا ایده اجرایی که معرفی دقیقی از تمام وجوه فرمال و سبک‌شناختی باشد را ارائه کنند.

۳- بخش استادان

در این بخش کارگردان یا سرپرست گروه یکی از مدرسان دانشگاه سوره است که با مشارکت دانشجویان اقدام به تولید اجرا می‌کند. استادان علاقه‌مند می‌توانند دستیار دانشجوی خود را به‌عنوان پیگیری‌کننده امور معرفی کنند.

مهلت ارسال و ارائه آثار

• بخش نمایشنامه‌نویسی

جمعه، ۳ آذرماه

• بخش اجرا (استادان و دانشجویی)

طرح، ایده و مشخصات:

جمعه، ۱۲ آبان ماه

اعلام آمادگی اجرای نهایی:

شنبه، ۱۸ آذرماه

• طبق تفاهم با اداره کل هنرهای نمایشی از بخش اجرای دانشجویان دو اثر و از بخش استادان نیز دو اثر برای اجرای عمومی انتخاب و معرفی می‌شوند.

• نمایشنامه‌های برگزیده در صورت تائید کیفیت توسط هیأت داوری مسابقه با مشارکت انتشارات نمایش منتشر خواهند شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورههفته تئاتر دانشکده هنر سوره برگزار می‌شود