باهدف آموزش و گسترش روش‌های تحقیق و پژوهش، نشست علمی روش تحقیق در دانشکده فرهنگ و ارتباطات برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره نشست علمی با موضوع «روش تحقیق؛ فهم روش گراندد تئوری» توسط استادان طراز اول دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره با همکاری معاونت پژوهشی برگزار می‌شود.

سخنرانان این نشست عبارت‌اند از:

پروفسور باقر ساروخانی، دکتر مقصود فراستخواه، دکتر امیدعلی مسعودی، دکتر محمدرضا رسولی، دکتر سعید صفایی موحد.

گفتنی است این نشست پنجشنبه ۱۱ آبان ماه  از ۱۴۰۲ساعت ۸:۰۰ تا ۱۰:۰۰ در دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

نشانی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره: میدان فردوسی، خیابان انقلاب کوچه شاهرود، دانشکده فرهنگ و ارتباطات

این نشست به دو صورت حضوری و مجازی صورت می‌گیرد.

لینک حضور آنلاین(برخط)

لازم به ذکر است به افراد شرکت‌کننده در جلسه گواهی حضور اعطا خواهد شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنشست علمی «روش تحقیق؛ فهم روش گراندد تئوری» در دانشکده فرهنگ و ارتباطات