برای حمایت از مقاومت غزه و به بهانه همدردی با مردم مظلوم فلسطین انیمیشن «پابرجا» اثر دکتر کیارش زندی مدیر گروه انیمیشن و جلوه‌های ویژه دانشکده هنر دانشگاه سوره منتشر شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره،  این اثر پویانمایی که به‌صورت دوبعدی با تکنیک طراحی دستی بر روی کاغذ تولیدشده است، پیش‌ازاین در سال 1385 به تهیه‌کنندگی انجمن تجسمی انقلاب و دفاع مقدس برای شرکت در نخستین جشنواره تجسمی ملی مقاومت به نمایش درآمد.

دکتر زندی درباره داستان این انیمیشن اظهار کرد: با شلیک‌های ارابه‌‌های جنگی دشمن غاصب، تنها دیوار یک‌خانه در منطقه‌ی مسکونی تحت اشغال رژیم صهیونیستی کماکان استوار باقی می‌ماند و تخریب نمی‌شود.

وی ادامه داد: ماجرای این اثر پویانمایی از پابرجایی آن دیوار آغاز می‌شود و بیننده می‌تواند با تماشای آن، به موضوع شاعرانه و استعاری آن پی ببرید.

انیمیشن «پابرجا» اکنون از وب‌سایت دانشگاه سوره قابل‌مشاهده است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهانیمیشن «پابرجا»، داستان ایستادگی برای دلدادگی