لیلا نیرومند، طراح و مدرس گرافیک دانشکده هنر سوره، از چگونگی شکل‌گیری ایده‌اش در طراحی اثر گرافیکی سخن گفت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، لیلا نیرومند مدرس گرافیک دانشکده هنر دانشگاه سوره مانند هر انسان دیگری از شنیدن اخبار اتفاقات غزه متأثر شده و درباره ایده‌ای که باعث طراحی این اثر شد گفت: کودکانی که در فلسطین به شهادت می‌رسند، گهواره ندارند؛ بلکه گهواره‌شان تابوتشان می‌شود.

وی ضمن بیان احساساتش از زبان حال یک مادر که شاهد این اتفاقات هولناک است افزود: جنگی که بین حماس و اسرائیل در حال وقوع است، یک جنگ نابرابر است که قربانیان اصلی آن زنان و کودکان هستند. ازآنجاکه من نیز مادر هستم دشواری این شرایط را بیشتر درک کرده و احساس همدردی و همذات پنداری بیشتری با مادران فلسطینی می‌کنم.

«نیرومند» در خصوص اجرای طرح نیز بیان کرد: هنگام شنیدن این خبر آن‌قدر ناراحت و منقلب شدم که تصمیم گرفتم باکاری که بلدم، طرحی برای این مردم بی‌گناه بزنم. بدین ترتیب با این ایده که کودکان فلسطینی هرگز بزرگ نمی‌شوند،  تخت خواب کودکی را طراحی کردم که شبیه تابوت او است که شیشه شیر کودک خونین است. درنتیجه «ارمغان اسرائیل برای کودکان غزه» چنین بوده و آنچه در انتظار این کودکان است جز شهادت نیست.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهگهواره او، تابوتش شد/ لیلا نیرومند درباره اثرش گفت