آثار کاریکاتور مدیر گروه انیمیشن و جلوه‌های بصری دانشگاه سوره که پیش از این منتخب جشنواره جهانی کارتون و کاریکاتور «فلسطین خانه ندارد» شده بود، به نمایش درآمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دکتر کیارش زندی،کارتونیست این دو اثر اظهار داشت: این آثار در دو دوره از جشنواره کارتون و کاریکاتور «فلسطینی خانه ندارد» طی سال‌های 1383 و 1381 به عنوان اثر منتخب برگزیده شدند.

این استاد دانشگاه سوره با بیان اینکه همه اشکال هنر از جمله کارتون و کاریکاتور به‌عنوان زبان بین‌المللی، تبدیل به رسانه‌ای فراگیر و تأثیرگذار شده است گفت: استفاده از هنر برای نشان دادن واقعیات جامعه، رویکردها و واکنش‌های انسانی نسبت به اتفاقات جهانی خصوصا افشا کردن جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و غزه به عنوان ابزار و مسیری تأثیرگذار در بیان حقیقت شناخته می‌شود.

گفتنی است: چندی پیش نیز نمایشگاهی از آثار منتخب هنرمندان بین‌المللی گرافیک، کارتون و پوستر با موضوع مقاومت مردم مظلوم فلسطین در نگارخانه آیه دانشگاه سوره برگزار شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاستفاده از زبان هنر برای نشان دادن جنایات رژیم صهیونیستی