نمایشگاه پوستر و کاریکاتور با موضوع «فلسطین تنها نیست» در نگارخانه آیه دانشگاه سوره دایر است.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره نمایشگاهی از پوسترهای هنرمندان ایرانی و بین‌المللی در نگارخانه آیه بر پا است که با حمایت از مردم مظلوم فلسطین و با عنوان «فلسطین تنها نیست» در حال نمایش است.

این نمایشگاه به همت گروه گرافیک دانشکده هنر سوره شکل گرفته و بازدید از 10 تا 17 آبان ماه از ساعت 10 صبح تا ساعت 16 امکان‌پذیر است.

لازم به ذکر است ورود و بازدید از نمایشگاه پوستر فلسطین تنها نیست برای عموم علاقه‌مندان با رعایت قوانین دانشگاهی آزاد و رایگان است.

در ادامه نیز گزارش تصویری از نمایشگاه پوستر «فلسطین تنها نیست» را مشاهده می کنید.

عکس: سامان زواریان

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدر نگارخانه آیه دایر است: نمایشگاه پوستر «فلسطین تنها نیست»