رویداد «شاریونت» به همت انجمن علمی شهرسازی دانشکده معماری و شهرسازی سوره برگزار می‌شود.

به‌گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، این رویداد که با محوریت شهرِ انسان‌محور درجهت ساختن به‌یادماندنی‌ترین تجربیات دانشجویی شکل گرفته، به‌مناسبت گرامیداشت روز شهرسازی برگزار می‌شود.

دانشجویان دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره قرار است با شعار «از دل شهر؛ برای فهم شهر»، برنامه‌های متنوعی شامل برگزاری ورکشاپ اسکیس، وبینار دوچرخه و دگرگونی تجربه شهری، پرسه‌زنی در بافت‌های قدیمی شهر تهران، بازدید از کارخانه نوآوری آزادی، سمینار شهر هوشمند، اجرای دیوار سبز در محوطه ورودی دانشکده و برنامه های متنوع دیگری را برگزار کنند.

رویداد «شاریوِنت» از شنبه ۲۱ آبان‌ماه تا پنجشنبه ۲۵ آبان‌ماه در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان برای ثبت‌نام و شرکت در این برنامه ها می‌توانند از طریق ارتباط با انجمن علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره از طریق شماره تلفن 09193775375 و یا آی دی @shaarevent اقدام کنند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهرویداد «شاریوِنت» به مناسبت روز شهرساز طی یک هفته برگزار می شود