«سه‌شنبه‌های مهدوی» به همت دانشجویان دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره به‌صورت هفتگی در این دانشکده درحال برگزاری است.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره سه‌شنبه‌های مهدوی با ذکر و یاد حضرت ولیعصر (عج) و به‌منظور ارتقای سطح فرهنگ مهدویت دانشجویان از روز سه‌شنبه 9 آبان ماه آغاز شد.

به گفته دکتر مسعودی رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره، نخستین برنامه سه‌شنبه‌های مهدوی در دانشکده با استقبال دانشجویان مواجه شد. در این برنامه دانشجویان به بحث و تبادل مسائل مربوط به مهدویت پرداخته که جنبه آموزشی و نیز جنبه فرهنگی دارد. وی افزود: همچنین توزیع هدایای فرهنگی و معرفی کتاب نیز بخشی دیگر از فعالیت‌های دانشجویان فعال دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره در سه‌شنبه‌های مهدوی است.

مسعودی در پایان ضمن آرزوی توفیق برای دانشجویان این دانشکده خاطرنشان کرد: بنا داریم این برنامه را به‌صورت مستمر در دانشکده و با تلاش خودجوش دانشجویان اجرا کنیم.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهسه‌شنبه‌های مهدوی در دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره