آیین خوش‌آمد گویی به دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی با حضور رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات و مسئولان آموزش دانشکده دوشنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۲ در دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره مسئولان دانشکده فرهنگ و ارتباطات در جلسه‌ای با نودانشجویان این دانشکده دیدار کرده و آغاز تحصیل در محیط دانشگاه را تبریک گفتند.

هدف از تشکیل این جلسه آشنایی دانشجویان با ریاست دانشکده، مدیران گروه، مسئولان آموزش، رشته تحصیلی و قوانین آموزشی بود.

دکتر مسعودی رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره ضمن تبریک به دانشجویان جدیدالورود این دانشکده گفت: آرزوی دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره، موفقیت دانشجویان است چه در زمینه علمی و چه در حوزه انسانی و معرفتی.

وی با تأکید بر اهمیت ارتقای سطح علمی و فرهنگی دانشکده افزود: پیشرفت دانشکده با شما دانشجویان معنا پیدا می‌کند؛ لذا کسب و تحصیل واقعی علم و تحقیق و پژوهش و در کنار آن، شرکت در فعالیت‌های فرهنگی و انجمن‌های علمی از شما دانشجویان، افرادی توانمند و باتجربه می‌سازد.

مسعودی همچنین ضمن معرفی قوانین و جدیدترین بند‌های آئین‌نامه‌های آموزشی دانشگاه، از دانشجویان خواست تا با رعایت این قوانین به ساختن محیط آموزشی فعال و پویا کمک کنند.

در پایان نیز دانشجویان سؤالات و مسائل آموزشی خود را مطرح کردند و مسئولان آموزش دانشجویان را راهنمایی کردند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدانشکده فرهنگ و ارتباطات به نودانشجویان خوش‌آمد گفت