سلسله نشست‌های سواد رسانه‌ای ویژه کارکنان دانشگاه سوره و به همت بسیج کارکنان این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، در راستای ارتقای سواد رسانه‌ای همکاران دانشگاه، سلسله نشست های علمی - پژوهشی توسط دکتر امیدعلی مسعودی رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره برگزار شد.

نشست فضای مجازی در روز دوشنبه ۲۲ آبان‌ماه در سالن کنفرانس دانشگاه سوره برگزار شده و در خصوص فضای مجازی و تهدیداتی که عدم شناخت صحیح از فضای مجازی خواهد داشت بحث و گفتگو شد.

دکتر مسعودی مدیرگروه علوم ارتباطات دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره در این نشست درخصوص پیشرفت های دنیا در مقابله با تولید محتوای جعلی رسانه ای، انواع سواد رسانه‌ای، آسیب های فضای مجازی و بسیاری موارد دیگر با همکاران دانشگاه سوره به بحث و گفتگو پرداخت.

سلسله نشست‌های دیگری  با محوریت جهاد تبین وبا موضوعات  مختلف  تا پایان هفته بسیج  برنامه ریزی  شده است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبسیج دانشگاه سوره برگزار کرد: نشست تخصصی سواد رسانه‌ای و فضای مجازی