برگزیدگان دومین دوره‌ رویداد تکیه «گردهمایی مسئولین هیئات دانشجویی کشور» تعیین شدند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره در دومین دوره از رویداد تکیه که توسط نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها و به‌صورت سالانه برگزار می‌شود، تیم و تکیه شهید همت به سرپرستی وحید شکری مسئول هیئت سوره و دانشجوی رشته نمایش دانشگاه سوره از دید داوران مقام نخست را کسب کرد.

رویداد تکیه در سطح کشوری بوده که در شهر مشهد مقدس با داوری روحانیون پیشکسوت در امور هیئات برگزار شد.

گفتنی است دوره ویژه برادران رویداد تکیه از ۱۸ آبان تا ۲۱ آبان در آیتم‌های گوناگون نشریه،  رسانه، طراحی میدانی، تجربه‌نگاری، تبلیغات و تدارکات برگزار شد.

گروه‌های شرکت‌کننده در این مسابقه ۲۰ نفری بوده و به اعضای تیم اول نشریه، یک کتیبه (پرچم) پارچه‌ای و به اعضای تیم اول از دید داوران هدایای نقدی تعلق گرفت.

تکیه شهید همت، به سرپرستی وحید شکری در بخش نشریه و در رقابت کلی از دید داوران  رتبه‌ی نخست را کسب کرد.

برای مشاهده ویدیو اینجا را کلیک کنید این ویدئو، تجربه‌نگاری تصویری از فعالیت‌های تکیه منتخب مذکور اعم از اجرای تئاتر، نشریه، فیلم کوتاه، پذیرایی، تدارکات و مابقی فعالیت‌ها است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سوره«تکیه دانشگاه سوره» در گردهمایی مسئولین هیئات دانشجویی کشور برگزیده شد