آیین اختتامیه دومین دوره جشنواره آموزشگاه‌های آزاد سینمایی با حضور مدیر گروه عکاسی دانشکده هنر سوره و به همت سازمان سینمایی کشور در ایوان شمس برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره دکتر کامران شریفی مدیر گروه عکاسی دانشکده هنر سوره ضمن اعلام این خبر گفت: سازمان سینمایی کشور دومین دوره از جشنواره آموزشگاه‌های آزاد سینمایی را پس از وقفه‌ای طولانی برگزار کرد. وی افزود: بیش از 300 عکس به دبیرخانه ارسال شد که از این تعداد حدود 30 اثر به نمایش گذاشته شد.

همچنین نشستی ویژه با عنوان «نمادگرایی در عکاسی چیدمانی و فیلم کوتاه» با ارائه دکتر شریفی در بخش جانبی این جشنواره در محل موزه سینما نیز برگزار شد. علاوه بر دکتر کامران شریفی مدیر گروه عکاسی دانشکده هنر دانشگاه سوره، سیف‌الله صمدیان و مهسا اصانلو نیز جزء داوران این جشنواره بودند.

آیین اختتامیه جشنواره آموزشگاه‌های آزاد سینمایی با حضور دکتر کامران شریفی مدیر گروه عکاسی دانشکده هنر دانشگاه سوره روز جمعه سوم آذرماه در تالار ایوان شمس برگزار شد و از برگزیدگان این جشنواره تقدیر شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاختتامیه جشنواره آموزشگاه‌های آزاد سینمایی برگزار شد