بیست و نهمین کرسی ترویجی و دهمین پیش‌نشست همایش آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار با عنوان «راهکارهای آینده‌نگری در شهرهای جهانی» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی بیست و نهمین کرسی ترویجی و دهمین پیش‌نشست دومین دوره همایش آینده‌پژوهی، آموزش عالی و توسعه پایدار با عنوان «راهکارهای آینده‌نگری در شهرهای جهانی» به همت دانشکده معماری و شهرسازی و معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در روز شنبه 18 آذرماه 1402 ساعت 10:00 تا 12:00، به شکل حضوری و مجازی در سالن کنفرانس طبقه سوم دانشگاه سوره اجرا می‌شود.

در این نشست دکتر امیر مسعود دباغ استادیار دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره به‌عنوان ارائه‌دهنده، دکتر نجمه دشتکی استادیار دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره به‌عنوان دبیر جلسه و دکتر سید غلامرضا اسلامی استاد تمام دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره به‌عنوان ناقد حضور خواهند داشت.

لازم به یادآوری است حضور برای عموم با رعایت قوانین دانشگاهی رایگان و آزاد است. همچنین به افراد شرکت‌کننده در جلسات گواهی حضور اعطا می‌شود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهکرسی ترویجی«راهکارهای آینده‌نگری در شهرهای جهانی» برگزار می‌شود