دانشگاه سوره و پژوهشکده هنر تفاهم‌نامه مشترک همکاری امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به نقل از معاونت پژوهشی، روز سه‌شنبه چهاردهم آذرماه در جلسه‌ای مشترک میان دانشگاه سوره و پژوهشکده هنر فرهنگستان هنر، تفاهم‌نامه همکاری دو مجموعه امضاء شد.

در این جلسه که به میزبانی پژوهشکده هنر برگزار شد، انجام همکاری‌ها و فعالیت‌های پژوهشی مشترک متناسب با اهداف و مسئولیت‌های دو معاونت مورد تاکید و گفتگو قرارگرفت.

در این نشست «دکتر ندا اخوان اقدم» معاون پژوهشی پژوهشکده هنر، «دکتر شهاب پازوکی» عضو هیأت علمی و مدیرگروه تاریخ هنر و «دکتر مجید پروانه‌پور» هیأت علمی و مدیر گروه نظریه و نقد هنر از پژوهشکده هنر فرهنگستان هنر حضور داشتند. از دانشگاه سوره نیز «دکتر زکیه سادات طباطبایی» معاون پژوهشی و عضو هیأت علمی معماری، «دکتر مهران هوشیار» عضو هیأت علمی و مدیرگروه مطالعات عالی هنر و «دکتر رامتین شهبازی» عضو هیأت علمی و معاون دانشکده هنر در این جلسه شرکت کردند.

گفتنی است، در ابتدای جلسه، معاونین هر دو دانشگاه به معرفی فعالیت‌های هر یک از مجموعه‌های پژوهشی پرداخته و در مورد فرصت‌های همکاری و هم افزایی دو مجموعه گفتگو کردند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهامضای تفاهم نامه مشترک میان دانشگاه سوره و پژوهشکده هنر