دانشجویان رشته سینمای دانشگاه سوره با حضور در استودیو رایمون مدیا از ظرفیت‌های تکنیکی و هنری این مرکز دیدن کردند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، «معصومه سادات نبی پور» مدرس درس سینمای دیجیتال بابیان اهمیت این بازدید در رشد شخصیت حرفه‌ای نسل جوان گفت: دانشجویان با حضور در چنین مراکزی به لحاظ علمی با برخی مفاهیم و المان‌های سینمای دیجیتال آشنا می‌شوند. تأثیر این شناخت در مباحث آموزشی و کاربردی بسیار حائز اهمیت است.

«مهرداد اکبری» کارشناس جلوه‌های ویژه رایمون مدیا اظهار داشت: این استودیو مجهزترین نمونه موجود در ایران و خاورمیانه است و برای اولین بار از دوربین‌های مخصوص برای فیلم‌برداری چندبعدی جلوه‌های ویژه در آثار سینمایی، پویانمایی، تبلیغاتی و بازی‌های رایانه‌ای استفاده می‌شود.»

وی افزود: در این استودیو کل نماها با استفاده از پرده سبز و دوربین‌های مخصوص تصویربرداری و سپس صحنه‌های دلخواه با حضور متخصصان جلوه‌های ویژه به فیلم‌ها افزوده می‌شود. این فرآیند با استفاده از نرم‌افزارهای به‌روز و یک فارم رندرینگ بسیار پیشرفته صورت می‌گیرد.

دانشجویان شرکت‌کننده در پایان این بازدید سؤالات و دیدگاه‌های خود را در رابطه با روند تولید و اعمال جلوه‌های ویژه با متخصصان رایمون مدیا در میان گذاشتند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبازدید دانشجویان رشته سینما سوره از استودیو رایمون مدیا