نمایشگاه کتاب مشترکی که با همکاری دانشگاه سوره و فرهنگستان هنر در نگارخانه آیه دانشگاه سوره برپا بود به مدت دو هفته میزبان علاقه‌مندان کتاب بود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره این نمایشگاه که در نگارخانه آیه ساختمان مرکزی دانشگاه سوره دایر بود، با تخفیف 20 درصدی و با استقبال خوب علاقه‌مندان به کتاب و دانشجویان روبه‌رو شد.

در این نمایشگاه کتاب‌هایی در حوزه‌های هنر، معماری، شبکه‌های اجتماعی و... که ویژه دانشجویان و عموم افراد بود در معرض نمایش و فروش قرار گرفت.

نمایشگاه کتاب‌های تخصصی از روز شنبه 4 تا 16 آذر 1402 بوده و در نگارخانه آیه دانشگاه سوره برگزار شد. گفتنی است حدود ١٠٠ عنوان از این کتاب‌ها از سوی کتابخانه فرهنگستان هنر و ١٠ عنوان نیز از انتشارات دانشگاه سوره به در معرض دید علاقه‌مندان قرار داده شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنمایشگاه کتاب مشترک دانشگاه سوره و فرهنگستان هنر