معاونت پژوهشی دانشگاه سوره در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار به مناسبت هفته پژوهش در مصلای امام خمینی (ره) حضور فعال دارد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش در مصلای امام خمینی (ره) تهران  از ۲۰ آذر تا ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲ دایر است.

این نمایشگاه باهدف ارائه تازه‌ترین دستاوردهای پژوهشی، فناورانه و نوآورانه حوزه پژوهش و فناوری، بررسی چالش‌های فراروی حوزه‌های مرتبط با پژوهش، فناوری و نوآوری، آشنایی سازمان‌ها و نهادهای گوناگون و بخش‌های مختلف صنعتی کشور با توان داخلی در حوزه‌های پژوهش و فناوری در مصلی امام خمینی مورخ ۲۰ آذر تا ۲۲ آذرماه ۱۴۰۲ از ساعت 9 تا 19 برگزار می‌شود.

در این نمایشگاه، دانشگاه سوره نیز غرفه‌ای را برای ارائه آثار پژوهشی دانشجویان و استادان شامل هنرهای دستی، کتب، نشریات، کاتالوگ‌های پژوهشی و ... مرتبط با حوزه هنر، فرهنگ و ارتباطات و معماری و شهرسازی در اختیار گرفته است. علاقه‌مندان می‌توانند در تاریخ ذکرشده از آثار عرضه‌شده بازدید کنند.

آدرس: مصلی امام خمینی(ره)، شبستان اصلی، غرفه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدانشگاه سوره در بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش