ششمین نشست از مجموعه جلسات بسیج کارکنان دانشگاه سوره با حضور و سخنرانی رئیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره دکتر محمدحسین ساعی در ششمین نشست که به همت بسیج کارکنان دانشگاه برگزار می‌شود در خصوص جبهه مقاومت‌ در جمع کارکنان دانشگاه سخنرانی کرد.

او مقاومت مردم غزه را در این سال‌ها بی‌نظیر خواند و افزود: حملات رژیم غاصب صهیونیستی که کودکان و خانواده‌ها را این‌گونه به شهادت می‌رسانند نشان از ضعف و سردرگمی آن‌ها دارد.

دکتر ساعی در ادامه سخنانش این جنگ را جنگ جهانی غزه نام‌گذاری کرد و ادامه داد: رژیم صهیونیستی با تمام تدابیر امنیتی و استفاده از امکانات به‌روز نتوانست نیروهای مقاومت‌ را شکست دهد. نیروی مقاومت پیروی از مکتب اسلام و قدرت باهم بودن را چراغ راهنمای خود قرار داده است.

وی در نشست بسیج و جبهه مقاومت با اشاره به آیه هشت سوره انفال بیان کرد: در این آیه خداوند به پیامبر وعده‌ پیروزی که همراه صبر باشد داده است.

رئیس دانشگاه سوره در پایان از استمرار این نشست‌ها که توسط شورای بسیج کارکنان‌ تحت عنوان یادواره شهید فهیمی  در مدت یک ماه برگزار کرده‌اند تشکر و قدرداني کرد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنشست بسیج و جبهه مقاومت برگزار شد