حجت‌الاسلام‌والمسلمین «محمد قمی» رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به مناسبت هفتمین یادواره استاد شهید دکتر حسین فهیمی، از فعالیت‌های بسیج کارکنان دانشگاه سوره تقدیر کرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره رئیس سازمان تبلیغات اسلامی طی نامه‌ای از فعالیت‌های انجام‌شده توسط بسیج کارکنان دانشگاه سوره تقدیر و تشکر کرد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین قمی در بخشی از نامه خود نوشت: از جناب آقای دکتر ساعی و شورای محترم بسیج کارکنان و همه بانیان یادواره این استاد و هیأت‌علمی برگزیده دانشگاه سوره، که به مناسبت هفتمین سالگرد شهادت این مرد شریف به پا می‌شود صمیمانه قدردانی می‌کنم.

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: امید است ترویج و نشر ویژگی‌های پسندیده و والای شخصیتی امثال این شهید گران‌قدر در فضای فرهنگی و علمی کشور، بالأخص دانشگاه سوره، فرهنگ دینی و علمی ما را اعتلا و ارتقا بخشد؛ ان شا الله.

ویژه‌برنامه‌های  بسیج کارکنان  با عنوان یادواره شهید دکتر حسین فهیمی  به مدت یکماه برگزار  و در آن نشست‌های علمی ،پژوهشی و برنامه‌های گوناگون فرهنگی، ورزشی برگزار شد.

در ادامه نامه تقدیر رئیس سازمان تبلیغات اسلامی از دانشگاه سوره را مشاهده می‌کنید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبیانیه رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به‌مناسبت یادواره شهید دکتر فهیمی