مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» در تالار وحدت برگزار شد؛ در این مراسم چهار نفر از دانشجویان دانشگاه سوره دیپلم افتخار، تندیس و جایزه ویژه این جشنواره را دریافت کردند و به شرح زیر اعلام می‌شوند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره، در مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» لوح افتخار و جایزه ویژه در بخش مستند بلند بین‌الملل به فیلم «ستار ال کلاسیکو» به کارگردانی هادی شریعتی از کشور ایران اهدا شد.

دیپلم افتخار بخش فیلم‌های مستند کوتاه بین‌الملل نیز به فیلم «پورزال» به کارگردانی ماریا ماوتی و احسان فرخی فرد از ایران تعلق گرفت. همچنین مسعود سخاوت دوست جایزه بهترین موسیقی را برای فیلم «پورزال» دریافت کرد.

جایزه ویژه دبیر جشنواره نیز به مستند «رزیدنت» به کارگردانی امیرمحمد کوچک ‌زاده تعلق گرفت.

گفتنی است، هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» 27 آذرماه در پردیس سینمایی چارسو گشایش یافت. این جشنواره دوم دی‌ماه با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبرتری دانشجویان سوره در جشنواره سینما حقیقت