آیین چهارمین سالروز شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی در دانشگاه سوره با موضوع «مقاومت؛ هنر، معماری و رسانه» برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، معاونت پژوهشی با همکاری سه دانشکده هنر، معماری و شهرسازی و فرهنگ و ارتباطات، در چهارمین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، آیین یادواره پژوهشی «مقاومت؛ هنر، معماری و رسانه» روز پنج‌شنبه 14 دی‌ماه در دانشکده معماری و شهرسازی، شنبه 16 دی‌ماه در ساختمان مرکزی دانشگاه سوره و دوشنبه 18 دی ماه 1402 در دانشکده فرهنگ و ارتباطات برگزار خواهد شد.

علاقه‌مندان می‌توانند جزئیات هریک از برنامه‌ها، مکان و زمان برگزاری آن‌ها را از طریق جداول زیر دریافت کنند.

لازم به ذکر است تمام جلسات به حضوری و مجازی برگزار خواهد شد. علاقه‌مندان از طریق لینک زیر نیز می‌توانند به صورت مجازی در جلسات شرکت کنند. حضور برای تمام علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهیادواره پژوهشی «مقاومت؛ هنر، معماری و رسانه» برگزار می‌شود