همزمان با آغاز فصل جدید ثبت نام، سایت جدید مرکز آموزش های تخصصی سوره به صورت آزمایشی راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از مرکز آموزش های تخصصی سوره، سایت جدید این مرکز به منظور بهبود دسترسی هنرجویان و دانشجویان به دوره ها و سهولت دراطلاع رسانی به صورت آزمایشی راه اندازی شد.

هنرجویان از این پس می توانند با ورود به این سایت به نشانی www.sooretc.ir ضمن ثبت نام و ساخت پروفایل شخصی در آن، دوره های مد نظر خود را ثبت نام نمایند.

عمده ترین تفاوت این سایت با نسخه قدیمی آن، ایجاد پنل کاربران است که هنرجویان بعد از ثبت نام می توانند به تمامی دوره های انتخابی، فیش های واریزی، تعداد جلسات گذرانده شده، آزمون ها و دیگر امکانات دسترسی داشته باشند.

بهبود شرایط پرداخت اقساطی از دیگر مزایای این سایت به شمار می رود که افراد پس از ثبت نام می توانند از شرایط ویژه اقساطی نیز بهره مند شوند.

شایان ذکر است، این سایت به صورت آزمایشی راه اندازی شده است و در صورت هرگونه مشکل می توانید با پشتیبانی سایت به شماره 09104716749 در شبکه های مجازی ارتباط برقرار کنید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهسایت جدید مرکز آموزش‌های تخصصی سوره راه اندازی شد