نشست شناخت مکتب حاج قاسم سلیمانی به همت بسیج اساتید دانشگاه سوره و دانشکده رسانه خبرگزاری فارس برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره هم‌زمان با ایام سالگرد شهادت حاج قاسم «نشست شناخت مکتب حاج قاسم سلیمانی» به همت بسیج اساتید دانشگاه سوره و دانشکده رسانه خبرگزاری فارس برگزار می‌شود.

در این نشست که با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه سوره و دانشکده رسانه خبرگزاری فارس برگزار می‌شود، اساتیدی همچون امید علی مسعودی، پیام تیرانداز، یوسف خجیر، غلامحسین اسلامی فر، مجید رضاییان، سمیرا خطیب زاده،تینا چهارسوقی امین، فریبا پور ابوالفتح و بتول فلاح مراد ارائه علمی خواهند داشت.

نشست فوق در مورخ شنبه ۱۶ دی‌ماه ساعت ۹ صبح در خبرگزاری فارس برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق لینک زیر در آن حضور پیدا کنند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنشست شناخت مکتب حاج قاسم به همت بسیج اساتید دانشگاه سوره و دانشکده رسانه خبرگزاری فارس