بسیج اساتید دانشگاه سوره در محکومیت جنایت تروریستی کرمان و شهادت مظلومانه جمعی از هموطنان بی گناه بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره به نقل از بسیج اساتید، متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

«در چهارمین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی، دست‌های خبیث عُمّال استکبار بار دیگر جنایت دیگری را رقم زدند و با دو انفجار تروریستی در مسیر زائران آن شهید در گلزار شهدای کرمان، جمعی از هموطنان را به شهادت رساندند.

بدون شک این اقدام تروریستی نشانه ضعف و ناتوانی و شکست‌های پی در پی دشمنان کوردل از توانمندی و اقتدار ایران اسلامی است و استکبار جهانی به سرکردگی آمریکا و اسراییل به حدی از سقوط و انزوا رسیده است که حتی از زائران شهید سرافراز حاج قاسم سلیمانی نیز هراس دارد.

اساتید بسیجی دانشگاه سوره ضمن حمایت قاطعانه از پیام پرمغز مقام معظم رهبری در محکومیت این جنایت رژیم سفاک صهیونیستی، تاکید می کند که بر طبق فرمایشات معظم له :《سربازان راه سلیمانی به رذالت جنایتکاران پاسخ سختی خواهند داد.》

بسیج اساتید دانشگاه سوره، جنایت وحشیانه امروز کرمان را که به شهادت و مجروحیت ده ها تن از مردم بی گناه انجامید، قاطعانه محکوم کرده و ضمن همدردی با خانواده های شهدای مظلوم این فاجعه، این مصیبت عظمی را محضر صاحب عصر و امام زمان(عج)، مقام عظمای ولایت و ملت شریف ایران تسلیت عرض می نماید و برای مجروحان این حادثه تروریستی از خداوند منان شفای عاجل را خواستار است.»

بسیج اساتید دانشگاه سوره

۱۳ دی ماه ۱۴۰۲

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبیانیه بسیج اساتید دانشگاه سوره در محکومیت جنایت تروریستی کرمان