آثار انیمیشن دو دانشجوی سوره در فهرست اکران مجموعه انیمیشن‌های هنری با عنوان‌ «رویاهای بیداری» گروه سینمایی «هنر و تجربه» قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، انیمیشن‌های کوتاه «آدم خانگی» به کارگردانی مرضیه ابرار پایدار و «کلنل» به کارگردانی پرستو کاردگر از دانش‌آموختگان گروه انیمیشن دانشکده هنر دانشگاه سوره در فهرست اکران مجموعه انیمیشن‌های هنری با عنوان «رویای بیداری» قرار گرفته است.

مراسم رونمایی این مجموعه انیمیشن‌های کوتاه روز چهارشنبه ۲۷ دی در سالن شماره ۲ پردیس سینمایی چارسو برگزار شد.

مجموعه انیمیشن‌های کوتاه هنری «رویاهای بیداری» از تولیدات مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است که در جشنواره‌های مختلف داخلی و خارجی شرکت کرده و جوایز معتبری را کسب کرده‌اند.

گفتنی است، مجموعه انیمیشن‌های کوتاه هنری «رویاهای بیداری» هر روز در سینماهای فلسطین و موزه سینما در تهران و روزهای چهارشنبه هر هفته در سینماهای شهرستان‌ها به نمایش درمی‌آید.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهآثار انیمیشن دانش‌آموختگان سوره در رویداد «رویاهای بیداری» اکران می‌شود