سید ایرج زارع معاون اداری و مالی دانشگاه سوره، طی پیامی ولادت حضرت (ع) و روز پدر را تبریک گفت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره همزمان با فرارسیدن ولادت حضرت علی (ع) و روز پدر، معاون اداری و مالی دانشگاه این روز فرخنده را تبریک گفت.

حضرت علی(ع) اسوه ایمان، شجاعت، عدالت، شهامت و اخلاص است؛ یگانه مردی که در خانه کعبه چشم به جهان گشود و در خانه خدا نیز به رستگاری و لقای معبود رسید. زندگی این امام بزرگوار سرشار از پند و عبرت و درس بندگی و ایثار برای همه ماست و امیدوارم بتوانیم در تمامی مراحل زندگی رفتار، کردار، گفتار و اعمال علی گونه‌ای داشته باشیم. اینجانب ضمن تبریک صمیمانه میلاد باسعادت مولی‌الموحدین  حضرت علی (ع)، روز پدر را به‌تمامی استادان، دانشجویان و همکاران گرامی تبریک عرض نموده و سعادت و توفیق روزافزون شما عزیزان را از درگاه خداوند منان آرزومندم.

سید ایرج زارع

معاون اداری مالی

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهپیام تبریک معاون اداری مالی دانشگاه سوره به مناسبت ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر