کارگاه آشنایی با خدمات ایرانداک در محل پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره با مساعدت معاونت پژوهشی دانشگاه و به همت کتابخانه مرکزی دانشگاه، کارگاه آشنایی با خدمات ایرانداک برای استادان محترم واحد درسی پروپوزال نویسی دانشگاه سوره و تعدادی از دانشجویان علاقه‌مند، در تاریخ چهارم بهمن ماه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در محل پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

این کارگاه به پیشنهاد کارگروه اخلاق در پژوهش دانشگاه سوره، توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران برگزار شد.

در این کارگاه نوراله رزمی، ارغوان کوهستانی و میثم شادالوئی مباحثی از قبیل: معرفی و آشنایی با سامانه‌های همانندجویی، پیشینه پژوهش، ثبت پیشنهاده، ثبت پایان‌نامه، گنج و مپ، ویژه استادان و دانشجویان را ارائه دادند و در نهایت به پرسش و پاسخ حاضران در جلسه پرداخته شد.

همچنین پس از برگزاری کارگاه، از موزه ایرانداک و وسایل مرتبط با آرشیو مدارک و آرشیو ملی از قبیل چاپگر و....، و سپس از مخزن پایان‌نامه و رساله های دانشجویان داخل و خارج از کشور بازدید شد.

شایان ذکر است جلسه بعدی با عنوان آشنایی با خدمات ایرانداک و سامانه همانندجویی، ویژه استادان راهنما در تاریخ سه‌شنبه ۱۰ بهمن ماه از ساعت ۱۰ الی ۱۲ به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبرگزاری کارگاه آشنایی با خدمات ایرانداک