نمایش «عطر سیب، طعم خون» به کارگردانی بابک سعیدیان، برای بزرگ‌ترین جشنواره‌ شکسپیر در اروپا از میان هفتاد اثر ارسالی از سراسر دنیا، برگزیده شد. بنا بود این اجرا طی سال ۲۰۲۴ در کشورهای انگلیس، لهستان، آلمان و رومانی به روی صحنه رود، اما به دلیل مداخله‌ ناحق سیاست در هنر، گروه اجرایی ایرانی با گروهی از آفریقای جنوبی جایگزین شد.

عوامل اجرایی این اثر:

طراح و کارگردان: بابک سعیدیان (استاد مدعو گروه تئاتر دانشگاه سوره از سال ۱۳۹۲ تاکنون، عضو انجمن مدرسان خانه‌ تئاتر)

مشاور کارگردان: مهلا صالحی (کارشناس ارشد کارگردانی تئاتر و مطالعات فرهنگی از دانشگاه سوره، عضو انجمن کارگردانان خانه‌ تئاتر و مترجم کتاب‌های آواز دهکده و سایه‌ مرغ‌مگس‌خوار اثر آثول فوگارد)

بازیگران: نوید گودرزی - ساناز رحمانی

آهنگ‌ساز: آنکیدو دارش

طراح نور: کریم جوانشیر

متن ایمیل ارسالی از جشنواره‌ جهانی شکسپیر برای گروه اجرایی نمایش «عطر سیب، طعم خون» به کارگردانی «بابک سعیدیان»

چهارشنبه بیست و هفتم دسامبر سال 2023

shakesphere@esfn.eu

از گروه اجرایی شما برای ارسال ایده‌تان برای جشنواره‌ شکسپیر ۲۰۲۴ سپاسگزارم

هفتاد ایده‌ اجرایی از طیف‌های گوناگون از سراسر دنیا برای ما ارسال شد و ما از رویارویی با آن‌ها شگفت‌زده شدیم.

شما در ایده و تولید شگفت‌انگیز هستید و ما به‌درستی تحت تأثیر قرار کار عالی شما قرار گرفتیم.

اما با کمال تأسف پس از کشمکش‌های اخیر در منطقه‌ شما، تصمیم گرفته شد هیچ گروه مرتبط با خاورمیانه را برای سال آینده انتخاب نکنیم.

پس از یک پروسه‌ طولانی، مجبور به انتخاب اجرای Bugle Ngaba از آفریقای جنوبی به‌عنوان جایگزین شما شده‌ایم. و خوشحال هستیم که این اثر را به تماشاگران خود ارائه می‌کنیم.

درک می‌کنم که شما از انتخاب نشدن پروژه‌‌تان، ناامید خواهید شد. بسیار خوشحال هستیم که با کار و ایده‌ اجرایی شما آشنا شدیم.

در طول این فرآیند، چندین تولید نیز وجود دارد و کار Buhle Ngaba برای جشنواره‌ فردی انتخاب‌شده است.

لطفاً با ما در ارتباط بمانید. البته ما همیشه با شما در ارتباط خواهیم ماند و مشتاق پروژه‌های جدیدی که ممکن است داشته باشید، هستیم و خوش‌حال می‌شویم ما را برای سال آینده در نظر داشته باشید و امیدوارم در آن زمان همه‌چیز برای همه بهتر شده باشد.

بار دیگر از علاقه‌ شما به شکسپیر ۲۰۲۴ سپاسگزاریم.

امیدواریم در سال ۲۰۲۵، پیشنهاد تازه‌ای به ما ارائه کنید.

با سپاس و بهترین آرزوها

فیلیپ