برگزیدگان نوجوان جشنواره فیلم، عکس، گرافیک مدرسه‌های کل استان‌ها از دانشکده هنر دانشگاه سوره بازدید کردند.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره برگزیدگان نوجوان جشنواره فیلم، عکس، گرافیک مدرسه‌های کل استان‌ها در روز شنبه 19 اسفند 1402 از دانشگاه سوره بازدید کردند.

این گروه از نوجوانان برگزیده کل استان‌های کشور در ابتدا از نگارخانه آیه بازدید کردند سپس حیاط اصلی و پشتی دانشگاه دیدند، پس‌ازآن به ترتیب ساختمان صنایع‌دستی و قسمت‌های مختلف آن را مشاهده کردند و در ادامه به سالن رادی، کارگاه سفال و کارگاه حجم رفتند.

گفتنی است در طول مسیر کارشناسان، استادان و مدیران گروه توضیحاتی را درباره بخش‌های مختلف دانشگاه سوره به آن‌ها دادند و درنهایت با توضیحات دکتر زندی مدیر گروه انیمیشن و دکتر صادق نژاد کارشناس گروه سینمای دانشکده هنر در تالار آیه به کار خود در دانشگاه پایان دادند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبازدید برگزیدگان نوجوان جشنواره فیلم، عکس، گرافیک مدرسه‌های کل استان‌ها از دانشگاه سوره