دانشجوی دکترای دانشگاه سوره با دو اثر خود موفق به کسب جایزه «تصویر سال» 1402 شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره افرا (رویا) شهباز زاده دانشجوی دکترا در رشته تاریخ تحلیلی و تطبیقی هنر در مسابقه «تصویر سال» 1402 توانست جایزه این رقابت را کسب کند.

افرا (رویا) شهباز زاده دانشجوی سابق رشته گرافیک و دانشجوی دکترای فعلی در دانشگاه سوره است و نزدیک به ده سال تجربه در زمینه عکاسی دارد. وی چندی پیش جایزه تصویر سال ۱۴۰۲ در بخش عکس‌های موبایلی را با دو قطعه عکس کسب کرد.

گفتنی است تصویر سال بیستم به هیأت داوری رخشان بنی اعتماد، مریم زندی، ابراهیم حقیقی و جواد علیزاده و به دبیری سیف‌الله صمدیان جمعه یازدهم اسفند در خانه هنرمندان برگزار شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهجایزه «تصویر سال» 1402 نصیب دانشجوی دکترای دانشگاه سوره شد