پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران در دانشگاه سوره رونمایی می شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره هم‌زمان با آغاز نشست‌های تخصصی ششمین همایش علمی مطالعات فیلم کوتاه تهران، پوستر این رویداد در دانشگاه سوره رونمایی می شود. لازم به ذکر است برگزار گننده این همایش انجمن سینمای جوانان ایران است.

در این نشست که به موضوع «فیلم جستار، نظریه و عمل» اختصاص دارد، دکتر رامتین شهبازی معاون دانشکده هنر دانشگاه سوره و عضو هیأت علمی این رویداد و احمدعلی سجادی صدر مدیر گروه سینمای دانشگاه سوره به سخنرانی می پردازند.

در ادامه برنامه پوستر این رویداد علمی با حضور دکتر کاظم نظری رئیس دانشکده هنر دانشگاه سوره، سیدجواد میرهاشمی مدیر انتشارات و پژوهش انجمن سینمای جوانان ایران و سخنرانان برنامه رونمایی خواهد شد.

زمان این رویداد سه‌شنبه ساعت ۱۰تا۱۲ در سالن کنفرانس دانشگاه سوره است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهرونمایی پوستر ششمین همایش مطالعات فیلم کوتاه تهران در دانشگاه سوره