خانم دکتر فرزانه شریفی  از سوی رییس دانشگاه سوره به عنوان سرپرست مدیریت پژوهشی دانشگاه سوره منصوب شد. متن حم دکتر ساعی به شرح زیر است:

سرکار خانم دکتر فرزانه شریفی

با سلام و احترام؛

نظر به سوابق اجرایی، علمی و پژوهشی شما، سرکارعالی را به سمت سرپرست مدیریت پژوهشی دانشگاه منصوب می‌نمایم؛ آنچه از شما انتظار می‌‍رود یک همت والا و کار جهادی برتر، برای زنده کردن همه ظرفیت‌های پژوهشی دانشگاه سوره است؛ و امیدوارم آثار اولیه همّت شما در این سِمَت مهم، تا پایان سال 1403 آشکار شود؛ اهمّ وظایف شما به عنوان مدیر اصلی اجرایی معاونت پژوهشی دانشگاه، در حکم انتصاب سرکار خانم دکتر طباطبایی لطفی، سرپرست محترم معاونت پژوهشی، به صورت جزئی، مندرج است که امیدوارم با جوانی و جدّیتی که در شما سراغ دارم جزء به جزء بندهای آن حکم، به دست شما و با هدایت سرکار خانم دکتر طباطبایی، طراحی، پیگیری و اجرا شود؛ از جمله:

پیگیری به نتیجه رساندن وضعیت نشریات علمی دانشگاه؛ به گونه‌ای که دارای ویژند علمی و هویتی برجسته‌ای، مطابق با اساسنامه دانشگاه باشند؛
     نگارش حداقل 20 کتاب علمی و آموزشی برجسته که به جهت رویکرد، اهداف اساسنامه دانشگاه را محقق سازند؛
     برگزاری کارگاه‌های علمی مورد نیاز، مفید و نافع برای مخاطبان دانشجو، اعضای هیئت علمی و اساتید مدعو برای افزایش توانایی‌های پژوهشی؛
     برگزاری با کیفیت هفته پژوهش فرهنگی دانشگاه؛
     توجه به برگزاری با کیفیت کرسی‌های نظریه‌پردازی؛
     برگزاری سمپوزیوم‌های علمی باکیفیت با محوریت و مشارکت گروه‌های علمی دانشگاه؛
     و ... .

دوام توفیقات سرکار ‌عالی را در این مسئولیت مهم، از خداوند متعال، زیر سایه حضرت بقیه‌الله الاعظم ارواحناله الفداء،    خواستارم.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهسرپرست مدیریت پژوهشی دانشگاه سوره منصوب شد