قائم‌مقام ریاست و معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره، در پیامی روز معلم را به همه استادان دانشگاه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، در متن این پیام آمده است:

«مَنْ وَقرَ عالِماً فقدْ وَقرَ ربَّه»

هرکس دانشمندی را گرامی بدارد، بی‌گمان پروردگارش را گرامی داشته است.

امام علی (ع)

معلمی؛ مشق عشق و شیدایی و معلم عاشق شورانگیزی است که با سرپنجه سحر گون خود، تاریکی خواب نادانی را به بیداری دانش مداری بدل می‌کند و این همان رسالت پیامبران و معصومین ،در طول تاریخ بوده است.

انسان‌هایی که نام خود را در زمره واژه مقدس معلم ثبت کردند، رهروی راه انبیاءاند و به سان آنان با زدودن ظلمات جهل و نادانی، زلال ایمان را در لوح جان جاری می سازند.

بدون شک معلم و استاد دارای جایگاه والایی است همچنان که امام خمینی (ره) می‌فرمایند: «مقام معلم مقام والایی است، مقامی بالاتر از مقام معلم نیست.»

روز معلم و استاد یادآور شکوه و عظمت فرهیختگانی است که در پرتو شمع وجود خود، زیباترین جلوه های عشق و ایثار را به نمایش گذاشته و به تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم همت گماشته‌اند.

اینجانب به سهم خود ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن روز معلم را حضور همه معلمان و استادان فرهیخته و فرهنگ آفرین کشور به ویژه استادان گرامی دانشگاه سوره تبریک عرض کرده و توفیق روزافزون این عزیزان را از خداوند متعال خواستارم.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهپیام تبریک دکتر یوسف خجیر به مناسبت روز معلم