ماکارونی یکی از مصالح کاربردی برای ساخت مدل های کوچک سازه های عمرانی و ساختمانی است. این سازه ها با استفاده از ماکارونی، نخ و نهایتا چسب ساخته می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، به مناسبت هفته معمار ورکشاپ سازه­های ماکارونی در روز یکشنبه دوم اردیبهشت ماه در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه سوره برگزار شد. غزل نیک­پور مدرس این ورکشاپ بود که به آموزش شبیه سازی و ساخت سازه یک پل با استفاده از ماکارونی پرداخت. در این ورکشاپ یک روزه  دانشجویان در ابتدا با مفاهیمی مانند تحمل وزن و فشار در سازه­ها آشنا شدند سپس در قالب  گروه­هایی و با رویکردی رقابتی به ساخت سازه­های ماکارونی به شکل پل پرداختند.

در پایان تحمل وزن و فشار در سازه­های ساخته شده توسط دانشجویان در حیاط دانشکده با حضور و همراهی اساتید و دانشجویان مورد آزمایش و داوری قرار گرفت و گروه­ های برگزیده انتخاب شدند که قرار است در مراسم اختتامیه هفته معمار از نفرات برتر تقدیر شود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهمسابقه سازه‌های ماکارونی در دانشکده معماری و شهرسازی