آَشنایی با هوش مصنوعی مولد و کاربردهای آن در طراحی

هوش مصنوعی مولد با توجه به توانایی های آن در تولید  تصاویر، متن، صوت، ویدیو و... امروزه مورد توجه بسیاری از کاربران در مشاغل مختلف هنری قرارگرفته است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، این سیستم‌ از تکنیک‌هایی مانند یادگیری عمیق، به‌ویژه انواع شبکه‌های عصبی مانند شبکه‌های(GAN) یا مدل‌های GPT (ترانسفورماتور از پیش آموزش‌دیده مولد) OpenAI برای تولید چنین محتوایی استفاده می‌کند.

سمینار  "آَشنایی با هوش مصنوعی مولد و کاربردهای آن در طراحی" در روز یکشنبه در دانشکده معماری و شهرسازی سوره با تدریس خانم دکتر ساره نیک ابادی برگزار شد. در این نشست ضمن تعریف هوش مصنوعی مولد به معرفی کاربردهای آن در افزایش خلاقیت و بهینه سازی روش های طراحی در تولید تصویر، فیلم، بازی سازی، همچنین تولید و ویرایش متن و ... در رشته های مختلف هنری پرداخته شد. در ادامه به کاربردهای هوش مصنوعی مولد در تولید آلترناتیوهای طراحی معماری، بهینه سازی و بهبود کارایی و نرم افزهای مرتبط با آن اشاره شد.

و در پایان محدودیت ها و چالش ها و چشم اندازهای آینده این حوزه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهآَشنایی با هوش مصنوعی مولد و کاربردهای آن در طراحی