از آنجا که معماری همیشه موضوعی مبتنی بر ساخت است، لذا تغییر روش های ساخت مبتنی بر فن آوری های روز و سرعت و هزینه ساخت در آن یک ضرورت محسوب می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، در سال های اخیر به کارگیری روش های  طراحی محاسباتی و ساخت دیجیتالی باعث افزایش بهره روی بیشتر در زمینه ساخت معماری شده است.

ورکشاپ یک " نکسورید" با هدف آشنایی دانشجویان معماری با این حوزه از طراحی و ساخت در روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در مجموعه فب لب بر گزار شد

در بخش اول از این کارگاه، دانشجویان ابتدا  با  روش فکرکردن به طراحی بر اساس ساخت سازه های خودنگهدار نکسورید، با استفاده از کش و قطعات چوبی آشنا شدند. در این فرایند دانشجویان با ساخت دست سازه های مختلف به تجربه ایجاد سازه های متنوعی رسیدند.

در بخش دوم کارگاه شیوه ورود یک نمونه ماکت تولید شده به محیط نرم افزار و توسعه و کدگذاری موزش داده شد

در بخش پایانی کارگاه، از قطعات کدگذاری شده  برش لیزری تهیه شد و دانشجویان در قالب یک کار گروهی به اتصال قطعات تولید شده و ساخت ماکت نهایی کار پرداختند.

در این کارگاه دانشجویان در یک فرایند تجربه محور با روش و منطق طراحی بر اساس ساخت از ایجاد نمونه های ابتدایی تا ساخت ماکت نهایی آشنا شدند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهکارگاه نکسورید برگزار شد