مسابقه نجات تخم مرغ در روز سه شنبه 4 اردیبهشت در حیاط دانشکده معماری و شهرسازی سوره برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، این مسابقه چندین سال متمادی است که در برنامه های هفته معمار دانشگاه سوره برگزار شد.

هدف از این مسابقه به کارگیری خلاقیت دانشجویان در طراحی مهندسی بود. در این رویداد دانشجویان با نی های پلاستیکی سازه ای ساختند که تخم مرغ را در برابر سقوط از ارتفاع و برخورد پس از آن با زمین محافظت کند. در این رویداد تخم مرغ ها نباید توسط چسب به سازه متصل شود و صرفا توسط سازه ساخته شده محافظت می شود.

در این مسابقه دانشجویان در قالب گروه هایی با یکدیگر رقابت کردند و در پایان سازه های برنده  بر اساس سبکی، سریع ترین و نزدیک ترین فرود به هدف  توسط اساتید داور انتخاب شدند. از گروه ها و نفرات برنده در مراسم اختتامیه تقدیر به عمل خواهد آمد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهمسابقه نجات تخم مرغ برگزار شد