نشست این هفته دوشنبه‌های نقد کتاب سوره به «کتاب فتوژورنالیسم» اختصاص دارد. این نشست به میزبانی دانشکده هنر و با همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه سوره برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، کتاب فتوژورنالیسم نوشته کنت کوبر و ترجمه اسماعیل عباسی از جمله کتاب‌های مهم در حوزه عکاسی خبری است، کتابی که پیش‌تر در دو جلد توسط دفتر مطالعات و توسعه رسانه‌ها منتشر شد.

براساس این گزارش؛ جلسه نقد کتاب فتوژورنالیسم با حضور «اسماعیل عباسی» مترجم و «علی حسن‌پور» برگزار می‌شود. همچنین «کامران شریفی» دبیری نشست را برعهده خواهد داشت.

گفتنی است، این جلسه روز دوشنبه 31 اردیبهشت، از ساعت 14 در سالن کنفرانس دانشگاه سوره واقع در ساختمان مرکزی (خیابان آزادی- تقاطع آذربایجان) به صورت حضوری و مجازی برپا خواهد شد. همه علاقه‌مندان می‌توانند با رعایت ضوابط دانشگاه سوره در این برنامه شرکت کنند.

برای حضور در جلسه مجازی می‌توانید از طریق لینک زیر وارد شوند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدوشنبه‌های نقد کتاب سوره میزبان «فتوژورنالیسم» اسماعیل عباسی