مدیر گروه مطالعات عالی هنر و عضو هیأت علمی دانشگاه سوره با حکم مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان عضو شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، «دکتر مهران هوشیار» با توجه به سوابق و ویژگی‌هایی که لازم بود در برنامه‌ریزی کلان این رویداد مورد تدقیق و تبادل نظر قرار بگیرد، با پیشنهاد متخصصین این حوزه به عنوان عضو شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران برگزیده شد.

همچنین پس از انتخاب «دکتر مجتبی قربانی شاه کوچکی» به عنوان دبیر هنری این دوسالانه، عنوان دبیری کارگروه پژوهشی دوسالانه نیز در اختیار دکتر هوشیار قرار گرفت.

مدیر گروه مطالعات عالی هنر و عضو هیأت علمی دانشگاه سوره، در توضیح بیشتر این خبر اظهار داشت: دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران توسط مرکز هنرهای تجسمی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مرکز توسعه هنرهای تجسمی و انجمن سرامیک ایران آذرماه سال جاری در شهر میبد استان یزد برگزار خواهد شد.

وی افزود: اعضای دیگر این شورا دکتر جعفر نجیبی، هیربد همت آزاد، کوروش آریش و فرزاد فرجی هستند.

دکتر هوشیار خاطرنشان کرد: دوسالانه دوازدهم با حمایت استانداری یزد و مدیر کل شهرداری میبد برپا خواهد شد و فراخوان آن متعاقباً اعلام می‌شود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدکتر هوشیار عضو شورای سیاست‌گذاری دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران شد