دانشگاه سوره در اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی با تأکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن‌ساز که در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود، حضور دارد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره به نقل از معاونت پژوهشی، اولین همایش ملی نقش دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی با تأکید بر دانشگاه حکمت بنیان و تمدن‌ساز توسط دانشگاه علم و فرهنگ، وزارت علوم تحقیقات و فناوری، اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسه آموزش عالی غیردولتی – غیرانتفاعی، مؤسسه آموزش عالی آفاق ارومیه ۲۲ خردادماه ۱۴۰۳ در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می‌شود.

در این همایش که با حضور صاحب‌نظران، کارشناسان و علاقه‌مندان به آموزش عالی غیردولتی همراه خواهد بود، به بررسی محورهای مهمی مانند حکمرانی و مأموریت‌گرایی، مشارکت مردمی، کارآفرینی و اشتغال فرهنگی و اجتماعی، آموزش و پژوهش، اقتصاد و حقوق، مطالعات تطبیقی مرتبط با آموزش عالی غیردولتی پرداخته می‌شود.
این همایش فرصتی مناسب برای تبادل دانش و تجارب، و تشویق به ارتقاء کیفیت آموزش عالی غیردولتی و ارتقاء نقش آن در تحولات نظام آموزشی کشور است.

آموزش عالی غیردولتی به‌عنوان بخشی که در دل جامعه است، از نیازهای جامعه الهام گرفته و بر پایه مشارکت جامعه و مردم شکل می‌گیرد، نقشی ویژه دارد به‌گونه‌ای که بسیاری از کشورهای جهان کوشیده‌اند تا سندی ملی برای آموزش عالی غیردولتی خود تهیه کنند. برگزاری همایشی برای بررسی نقش و جایگاه آموزش عالی غیردولتی در تحول نظام آموزشی، نیل به توسعه پایدار و تحقق جامعه دانایی محور و مبتنی بر دانش، فناوری و مهارت از مسیر ارائه راهکارهای علمی مستخرج از پژوهش‌های علمی و کاربردی، ضرورتی بود که باید هرچه زودتر تحقق می‌یافت. در همین راستا دفتر آموزش عالی غیردولتی با همکاری اتحادیه دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی غیردولتی، دانشگاه علم و فرهنگ و موسسه آموزش عالی غیردولتی آفاق نسبت به برگزاری این همایش ملی اقدام کرده است.

محورهای همایش

۱. حکمرانی و مأموریت گرایی:

• نظام آموزش عالی غیردولتی و بیانیه گام دوم انقلاب

• عوامل مؤثر در پویایی اقتصاد آموزش عالی غیردولتی

• تأثیر نظام مالی و مالیاتی در اثربخشی نظام آموزش عالی غیردولتی

• چالش‌های حقوقی نظام آموزش عالی غیردولتی

۶.مطالعات تطبیقی مرتبط با آموزش عالی غیردولتی:

• عوامل مؤثر بر موفقیت نظام آموزش عالی غیردولتی در کشورهای توسعه‌یافته

• چالش‌های اصلی نظام آموزش عالی غیردولتی ایران در مقایسه با سایر کشورهای درحال‌توسعه

مکان برگزاری: دانشگاه علم و فرهنگ

تاریخ برگزاری همایش: 1403/3/22

تارنمای همایش:  https://confreh.ir/fa