دومین دوسالانه ملّی دانشجویی صنایع‌دستی دستان در بخش‌های سرامیک و آبگینه، چوب، فلز با حمایت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره، با همکاری حوزه هنری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره دومین دوسالانه دستان با شعار «عالمی دیگر بباید ساخت وز نو آدمی» با رویکرد ایده پردازی، خلاقیت، کارآفرینی، نوآوری، حفظ هویت، تعامل نظر و عمل توسط دانشجویان دانشگاه سوره و با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه سوره و همچنین با همکاری حوزه هنری و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی برگزار می‌شود.

اهداف دوسالانه دستان عبارت است از شناسایی استعداد و توانایی دانشجویان در راستای خلق آثار صنایع‌دستی، استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی صنایع‌دستی در زیست‌بوم امروزی ایرانیان و معرفی جایگاه صنایع خلاق فرهنگی در تعامل با ویژگی‌های کارآفرینی و توسعه پایدار.

سیاست‌های دوسالانه

نوآوری و خلاقیت در طراحی و تولید محصولات صنایع‌دستی مبتنی بر زیست‌بوم ایرانی-اسلامی

تبیین جایگاه صنایع‌دستی خلاق فرهنگی در تثبیت، تقویت و ترویج زیبایی‌شناسی بومی در سبک زندگی ایرانی-اسلامی

بازنگری مفهوم زیبایی در آثار صنایع‌دستی عصر حاضر و تلاش جهت ارتقاء آن

ترویج فرهنگ استفاده از پشتوانه‌های تاریخی و اصالت‌های ایرانی-اسلامی در میان نسل جدید.

گفتنی اینکه اخبار، مقررات، ثبت‌نام، تقاضای شركت و ارسال تصویر آثار، فقط از طریق ‌سایت دوسالانه به نشانی  www.artfest.irامکان‌پذیر است.

نحوه داوری آثار

- مرحله اول: ارسال تصویر آثار و ارزیابی توسط هیئت انتخاب

- مرحله دوم: داوری اصل آثار و انتخاب برای حضور در نمایشگاه

- مرحله سوم: داوری نهایی آثار و انتخاب آثار برگزیده

باهدف انتقال تجربیات استادان صنایع‌دستی و به‌منظور آگاهی بخشی بیشتر دانشجویان در ارتباط با اهداف و رویکرد دوسالانه، نشست‌های علمی در رشته‌های موردنظر، پیش از زمان برگزاری دوسالانه برنامه‌ریزی گردیده که اطلاعات مرتبط با هر نشست پیش از برگزاری آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

در بخش کارگاه‌های آموزشی (ورکشاپ‌) جهت ایده پردازی، طراحی و ساخت اثر در هر سه رشته موردنظر دوسالانه در دانشگاه سوره، با حضور استادان شناخته‌شده و خبره‌ هر رشته، برگزار خواهد شد. شرط حضور در این کارگاه‌ها پذیرش ایده‌ دانشجو در داوری اولیه است و نتایج حاصل از این کارگاه مستقیماً به بخش نمایشگاهی راه خواهند یافت.

جوایز دوسالانه

داوری هر بخش به‌طور جداگانه و با در نظر گرفتن شاخص‌های ذکرشده در سیاست‌های دوسالانه صورت می‌گیرد.

لوح تقدیر، تندیس دوسالانه ملّی دستان و هدیه نقدی به مبلغ 250.000.000 ریال به نفرات اوّل هر بخش

لوح تقدیر و هدیه نقدی به مبلغ 150.000.000 ريال به نفرات دوّم هر بخش

لوح تقدیر و هدیه نقدی به مبلغ 100.000.000 ريال به نفرات سوّم هر بخش

دبیران دوسالانه

دبیر دوسالانه: هدی ابراهیم پور

دبیر هنری: الهام قناعت

دبیر اجرایی: شکوه صالحی

دبیر علمی: هدی ابراهیم پور

اسامی داوران دوسالانه ملّی دانشجویی صنایع‌دستی دستان، متعاقباً اعلام خواهد شد.

تقویم اجرایی

شروع ثبت‌نام از طریق سایت و ارسال تصاویر آثار: ۳ تا۱۰مهرماه ۱۴۰۳

زمان برگزاری دوسالانه: ۱۷ تا ۲۲ آذرماه ۱۴۰۳

انتخاب اولیه آثار: ۳ آبان‌ماه ۱۴۰۳