آخرین جلسه کلاس درس «تبلیغات بازرگانی» چهارشنبه ۲۳ خرداد ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور رییس دانشکده امید علی مسعودی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، در  کلاس درس «تبلیغات بازرگانی» استاد جمال آبادی با اهدای هدایای نفیس و به یادماندنی برای دانشجویان روابط عمومی به این درس خاتمه داد و برای دانشجویان این کلاس که ترم آخر مقطع کارشناسی را سپری می نمایند آرزوی موفقیت و سربلندی نمود.

همچنین  دکتر امید علی مسعودی در این جلسه خاطر نشان کرد: هدیه معنوی و به یادماندنی قرآن کریم برای دانشجویان، در روز‌های سخت زندگی می‌تواند پناهگاهی امن برای آن‌ها باشد.

لازم به ذکر است تابلو فرشی مزین به نام امام حسین(ع) به استاد جمال آبادی از طرف دکتر مسعودی اهدا شد.

این جلسه صمیمی با تقدیم لوح تقدیر و قرآن کریم، توسط رییس دانشکده فرهنگ و ارتباطات به دانشجویان انجام شد و سپس با گفت‌وگو و عکس یادگاری به پایان رسید.

گزارش: مرضیه گلگلیش

۱۴۰۳/۰۳/۲۶

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهاختتامیه کلاس‌های نیمسال تحصیلی دوم در دانشکده فرهنگ و ارتباطات سوره