هم‌زمان با فرارسیدن چهل و سومین سالگرد شهادت استاد شهید دکتر مصطفی چمران و روز استاد، جمعی از استادان بسیجی دانشگاه سوره با نثار گل و ادای احترام از مقام والای این استاد تجلیل کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره در آستانه سالروز شهادت دکتر چمران، استادان دانشگاه سوره به این شهید ارجمند ادای احترام کردند. این مراسم که روز سه‌شنبه ۲۹ خردادماه 1403 در قطعه ۲۴ بهشت زهرا (س) برگزار شد، استادان دانشگاه سوره به همراه دکتر سمیرا خطیب‌زاده مسئول بسیج استادان دانشگاه سوره با قرائت قرآن یاد و خاطره استاد شهید چمران را گرامی داشتند.

شهید دکتر مصطفی چمران در جریان جنگ ایران و عراق از فرماندهان دفاع مقدس بود که ستاد جنگ‌های نامنظم را بنیان‌گذاری کرد.

از دیدگاه‌های مهم این شهید والامقام ایجاد هماهنگی بین نیروهای ارتش، سپاه و نیروهای داوطلب مردمی بود که در اوایل جنگ تحمیلی و در منطقه حضور داشتند.

استاد شهید مصطفی چمران در ۳۱ خردادماه ۱۳۶۰ در مسیر دهلاویه سوسنگرد در ۴۹ سالگی به مقام رفیع شهادت نائل شد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنثارگل و ادای احترام استادان دانشگاه سوره به شهید مصطفی چمران