دانشجویان جلوه‌های بصری گروه انیمیشن دانشکده هنر سوره، 12 خرداد از استودیوهای مجموعه رایمون مدیا بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دانشجویان کارشناسی ارشد رشته‌ وی.اف.ایکس برای تکمیل هرچه بهتر درس موشن کپچر و بازیگری با هدایت استاد محمدامین شهیدی از مجموعه رایمون مدیا بازدید و با جدیدترین تکنولوژی‌های موشن کپچر و جلوه‌های دیجیتالی در صنعت سینما و انیمیشن ایران آشنا شدند.

براساس این گزارش، در بازدید دانشجویان سوره، آنها زوایای فنی و دانشی این حرفه شامل استودیوهای موشن کپچر، پرده سبز و تجهیزات مربوط به آن را از نزدیک مشاهده کردند.

در ادامه این بازدید، کارشناس استودیو رایمون مدیا دانشجویان را با مهارت‌های سخت و نرم حوزه انیمیشن حرفه‌ای آشنا کرد و ضمن نمایش ویدیویی برخی پروژه‌ها به پرسش‌های آنان پاسخ داد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهبازدید علمی دانشجویان گروه انیمیشین از استودیو رایمون مدیا