عضو هیأت علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره طی حکمی از استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره دکتر یوسف خجیر قائم مقامِ رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و عضو هیأت علمی دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره، با رأی هیات ممیزه مشترک استان تهران از مرتبه استادیاری به دانشیاری ارتقا یافت.

روابط عمومی دانشگاه سوره این ارتقای علمی دکتر خجیر را به خانواده بزرگ دانشگاه سوره خصوصا دانشکده فرهنگ و ارتباطات و سایر فرهیختگان جامعه دانشگاهی تبریک و شادباش می گوید.

گفتنی است دکتر امید علی مسعودی رئیس دانشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه سوره نیز چندی پیش به مقام استاد تمام این دانشگاه ارتقا یافت تا نام و آوازه علمی، فرهنگی و تعهد کاری دانشگاه سوره را با آموزه های علمی پربارتر به نسل جوانان متعهد ایران اسلامی انتقال دهد.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهدکتر یوسف خجیر به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت