معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره از نحوه بارگذاری اطلاعات پذیرفته‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه سوره خبر داد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه سوره دکتر یوسف خجیر معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی در گفت‌وگو با روابط‌عمومی دانشگاه سوره با تبریک به معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت مقطع کارشناسی ارشد اعلام کرد: متقاضیان بررسی صلاحیت عمومی و علمی ۲۴ رشته کارشناسی ارشد دانشگاه سوره می‌توانند از روز چهارشنبه ۶ تیرماه ۱۴۰۳ با مراجعه به سامانه گلستان مدارک درخواستی را بارگذاری کنند. وی افزود: نحوه ورود به سامانه گلستان نیز روز چهارشنبه 6 تیرماه 1403 برای داوطلبان پیامک می‌شود.

قائم‌مقام دانشگاه در ادامه بیان کرد: زمان ارسال مدارک از ۶ تا ۱۱ تیرماه است. پس از ارسال مدارک، پرونده داوطلبان بررسی‌شده و درصورتی‌که نقصی وجود نداشته باشد زمان و مکان مصاحبه به ایشان در روزهای ۱۲ و ۱۳ تیرماه اعلام می‌شود.

یوسف خجیر خاطرنشان کرد: داوطلبان برای اطلاعیه‌های بعدی حتماً روز چهارشنبه ۶ تیرماه به سایت دانشگاه سوره مراجعه کنند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره همچنین در خصوص ارسال مدارک عنوان کرد: مدارک موردنیاز بارگذاری در سامانه شامل فایل کارت ملی، شناسنامه، مدرک کارشناسی و درصورتی‌که کارشناسی ناپیوسته بودند مدرک کارشناسی ناپیوسته و کاردانی، عکس، کارنامه اولیه نتایج سنجش و ... است.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهمعاون آموزشی دانشگاه سوره نحوه بارگذاری مدارک کارشناسی ارشد 1403 را اعلام کرد