درمراسم اهدا نشان عالی دانش که 4تیرماه جاری با حضور وزیرعلوم وتحقیقات، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی، روسای دانشگاه ها واستادان دردانشگاه تهران برگزار شد، نشان عالی دانش و لوح تقدیر به دکتر باقرساروخانی استاد تمام دانشگاه سوره اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، دراین مراسم نمادین مدال عالی دانش را وزیر علوم وتحقیقات برسینه استاد دانشگاه سوره نشاند.

پیش از این استاد ساروخانی به عنوان استاد ممتاز دانشگاه تهران برسکوی افتخار خدمت به اعتلای دانش ارتباطات ایستاده بود.دکتر ساروخانی هم اکنون عضو هیات علمی دانشگاه سوره واستاد دانشکده فرهنگ و ارتباطات است.

روابط عمومی دانشگاه سوره ، رئیس واعضای هیات علمی دانشکده فرهنگ وارتباطات این موفقیت را به استاد ساروخانی صمیمانه تبریک می گویند واز خدای منان برای ایشان سلامتی وموفقیت روزافزون خواستارند.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهنشان عالی دانش برسینه استاد دانشگاه سوره نشست