معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره در اطلاعیه‌ای زمان‌بندی مصاحبه حضوری و مدارک موردنیاز معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت کارشناسی ارشد ناپیوسته 1403 دانشگاه سوره را اعلام کرد.

داوطلبانی که مجاز به شرکت در جلسه مصاحبه حضوری (صلاحیت عمومی و علمی) شده‌اند با در دست داشتن مدارک لازم به محل برگزاری مصاحبه مراجعه نمایند.

اطلاعیه شماره (2)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره و به نقل از معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی بدین‌وسیله به اطلاع داوطلبانی که فهرست اسامی آنان در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان ملی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور به‌عنوان معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت دانشگاه سوره (کارشناسی ارشد) در آزمون سراسری سال 1403 درج گردیده و در زمان مقرر نسبت به ثبت‌نام اینترنتی و بارگذاری مدارک لازم در سامانه‌ی گلستان این دانشگاه اقدام نموده‌اند، می­رساند :

• داوطلبان بر اساس فایل جدول زمان‌بندی زیر به محل مصاحبه مراجعه نمایند.

لینک دانلود دانشکده هنر

لینک دانلود دانشکده معماری و شهرسازی

لینک دانلود دانشکده فرهنگ و ارتباطات

مدارک موردنیاز برای ارائه در جلسه مصاحبه عمومی
- همراه داشتن کارت ملی
- پرینت گواهی ثبت‌نام اینترنتی در سیستم گلستان

- مدرک دوره کارشناسی پیوسته (گواهی موقت و یا دانشنامه)

(آن دسته از داوطلبان که فارغ‌التحصیل دوره کارشناسی ناپیوسته می‌باشند، علاوه بر مدرک کارشناسی ناپیوسته می‌بایست مدرک کاردانی را نیز ارسال نمایند).

- ریزنمرات تأییدشده دوره کارشناسی پیوسته و یا (کاردانی و کارشناسی ناپیوسته)

در صورت وجود:

- مقالات علمی، پژوهشی، مروری، ترویجی و همایشی منتشرشده یا گواهی پذیرش نشریه

- کتاب­های چاپ‌شده

- گواهی­نامه جشنواره­ها علمی، پژوهشی؛ کنفرانس­ها و ...

- در صورت داشتن مدارک زبان معتبر (  IELTS, MSRT. TOLIMO, TOEFL و ...)

- رزومه تحصیلی و کاری

تذکرات مهم:
1) عدم مراجعه داوطلبان طبق جدول زمان‌بندی اعلام‌شده به‌منزله انصراف تلقی شده و فرصت دیگری برای انجام مراحل مذکور وجود نخواهد داشت و هیچ اعتراضی وارد نخواهد بود.
2)
  با توجه به اینکه زمان‌بندی اعلام‌شده تقریبی است، تا حدود دو الی سه ساعت بعد از زمان اعلام‌شده را جهت مصاحبه خود، برنامه‌ریزی کنید.
3) داوطلب حداقل پانزده دقیقه قبل از ساعت تعیین‌شده در جدول زمان‌بندی، برای انجام امور پذیرش حضورداشته باشد.

4) جهت آرامش برگزاری مصاحبه شما عزیزان، از پذیرش همراهان در محل مصاحبه معذوریم.
5) نتیجه نهایی از طریق سازمان ملی  سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور اعلام خواهد شد و در هیچ‌یک از مراحل پذیرش و مصاحبه امکان تجدیدنظر وجود ندارد.

موفق باشید

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه سوره

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهزمان‌بندی مصاحبه حضوری و مدارک موردنیاز معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت کارشناسی ارشد ناپیوسته 1403 دانشگاه سوره اعلام شد