انیمیشن کوتاه Third به تهیه کنندگی و کارگردانی «پیمان آزادبخت» به چندین جشنواره بین‌المللی راه پیدا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه سوره، فیلم کوتاه Third ساخته «پیمان آزادبخت» در قالب پایان نامه علمی و با راهنمایی «دکتر کیارش زندی» در چندین فستیوال بین‌المللی از جمله Heritales international film festival، Streetside cinema، Lift off first time filmmaker 2024 و Lift off filmmaker session hosted by lift off global network حضور پیدا کرد.

موضوع این انیمیشن کوتاه در مورد نظریه آنیمه و آنیموس (نیمه مرد و نیمه زن) از فیلسوف و روانشناس بزرگ کارل گوستاو یونگ است. مکتب روانشناسی تحلیلی کارل گوستاو یونگ به بخش ناهشیار یا خودِ درونیِ راستینِ هر فرد گفته می‌شود که در مقابل نقاب یا نمود برونی شخصیت قرار می‌گیرد. آنیما در ضمیر ناهشیار مرد به صورت یکی شخصیت درونی زنانه جلوه‌گر می‌شود و آنیموس در ضمیر ناهشیار زن به صورت یکی شخصیت درونی مردانه پدیدار می‌شود.

کلمات کلیدی: دانشگاه سورهانیمیشن Third به جشنواره‌های بین‌المللی راه یافت